sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kas metsämökin ikkunasta...

Tonttu (varsinaisesti) ei kuitenkaan kurkistele ikkunasta ulos vaan joku muu! Aika veikeä otus sekin kyllä on.


Sehän on... Karrkki! Ruokapussin mukana tuli joko peltirasia tai pahvitalo, ja koska kissanruokapeltipurkkeja on meillä jo ihan tarpeeksi, valittiin tällä kertaa talo.Karrkki nautti talosta selvästi. Koirasta ei ollut yhtään kiva, kun pahvitoosa kolisi ja rapisi, mutta taisipas olla sitäkin mukavampaa kissoista.

Tuu Leo katsoo, täällä on hyvä piilo! Sina ei uskalla työntää sinne kuonoansa! Ja se on vain meille!

 

Kevät on tullut kuistillekin. Pitkän talven jälkeen kuisti on jälleen niin kuuma, että kissat parkkeeraavat takalistonsa aurinkoon. Mamma on unohtanut kukkien hoidan talven ajaksi, ja niinpä vaan kasvit voivat hyvin.

Onhan kohta hortonomille hommia? Eihän Sina saa, eihän?


On ja ei tosiaankaan.

Karrkki on tässä välissä hoitanut kuivien lehtien pudottelua menestyksekkäästi (keskellä kahvipuu, joka todellakaan ei oikein pidä Suomen talvi-ilmastosta). Tänne on hyvä istahtaa hetkeksi kahvimukinsa kanssa - koko lauma on pian ympärillä, jaloissa ja sylissä ja olkapäällä.


Hups, sinne meni taas lehti. Katotaan, syökö koira sen vai ei.

Tässä välissä on käyty lyhyesti täällä:


Ja sieltä ostettiin mm. näitä:


Niin niin, tehokkaasti tehtiin miniloma Tallinnaan. Alemmassa kuvassa on Karnaluksin tuliaisia. Ostin lähinnä sukkalankoja, joita voi käyttää ehkä johonkin huiviinkin. Vihreästä alpakasta ajattelin tehdä sormikkaat. Pakko oli ostaa lyhyet ruusupuupuikot, kun niiden hinta oli Karnaluksissa vain vähän yli 4 euroa. Ruusupuu...

Sina hullaantui täysin villakeristä. Yleensä se jättää neulomukseni rauhaan, mutta ei niitä toki voi jättää minne tahansa. Meillä on yhä villasukat ja Sina -ongelma, joka pakottaa minut tekemään lisää sukkia. (Kiitos, Sina.)


Tällä hetkellä pyöröillä on taas sukat. Pienoinen neuleplääh jatkuu, enkä jaksa tehdä kahta sukkaa erikseen. Onhan se näin kaks kerralla pyöröllä -menetelmällä hitaampaa, mutta toisaalta saa käytettyä kaiken langan.

Mun neuleissa raidat saavat kulkea ihan miten haluavat (tässä on vain yksi kerä, eli toinen lanka tulee päältä, toinen sisältä).Sinan kanssa ollaan agilitykurssilla opettelemassa alkeita, mutta siitä sitten lisää jokin toinen kerta.

8 kommenttia:

 1. Hih, hauska mökki! Voisi Jaakko arvostaa kovastikin, jos se ei kerran Sinasta oikein tykkää? Ja pitäähän sitä vähintäänkin häntä saada kuvaan neulekuvaan ;)

  Mukavaa että teilläkin on aurinko paistanut! Meilläkin on aurinkoista, mutta erityisen lämmin ei kyllä ole. Auringonläiskiin hakeutuu kuitenkin kissoja. Lataavat nyt talven aikaan tyhjenneitä akkujaan oikein suurella nautinnolla.

  Teidän aamukahvihetket kuulostaa mukavalta! Se on sitä perheen yhteistä aikaa. Mukava reissukin teillä varmasti ollut! Vaan olikos Jaakko pitänyt koiran kissannuhteessa, niinkuin lupasi viime postauksessa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaakko kokee kopin liian ahdistavaksi, jos koira on lähistöllä. Se ei juuri mökissä oleile, vaikka muuten suhde koiraan on rauhoittunut.

   Kaikki oli kunnossa, kun tultiin takaisin. Jaakko on aika taitava jöönpitäjä :)

   Poista
 2. Mainio mökki tosissaan, jäämme jännityksellä odottamaan kauanko se pysyy pystyssä :D Ihania touhuja kuistilla, odottelen itse kevättä ja kesää kun pääsee omalle pihalle auringonpaisteeseen aamukahville. Leon silmille oli aurinko tehnyt hauskat temput, vain pieni raita oli mustaa silmissä, komea poika. Tallinna on mukava paikka, kaunis kesällä ja talvella.

  VastaaPoista
 3. Koira ei kumma kyllä mökistä perusta. Huomasin, että kun Karrkki siellä kolusi, sitä vähän pelotti. Yleensä se on reipas, mutta tuollaiset räpisevät pahvimajat - siellähän voi olla vaikka mitä!

  Kyllä Tallinna kaunis on ja mielenkiintoinenkin, kun viitsii mennä vähän syvemmälle. Ja lankakaupat, jee!

  VastaaPoista
 4. Meillä ei vielä kuistilla tarkene, tosin Anni ja Leia kävivät viikonlopun auringon houkuttelemina vähän nuuskimassa. Sitten kipin kapin takaisin pankolle lämmittelemään tassuja! Kyllä se kevät vielä koittaa tännekin, vaikka viikonlopun tiukkuvien pakkasten jälkeen viikko alkoi taas vaihteeksi lumisateella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hitaasti etenee meilläkin. Ulkona on ollut välillä jäätävää! Mutta kyllä sisällä välillä pölyhiukkaset tanssivat valossa :) meilläkin tuo kuisti on vain tietyn ajan päivistä lämmin ja vain auringossa.

   Erikoisterkut Annille!

   Poista
 5. Upeita nuo teidän kissat ja upeat kuvat.
  Upeaa neulettakin on tulossa ja herkullisoia lankoja näyttäisi olevan lemmikkien leluna :D .... ja paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lankoja aina tarvitaan, ja kun kerrankin pääsee lankakauppaan, niin mopo aina vähän karkaa.

   Sellaista stressinkarkoitusta noiden karvakerien katselu...

   Poista