maanantai 28. maaliskuuta 2016

Sitä sun tätä (kuvapläjäys)

Hups! Nyt on kyllä tullut taukoa! Enpäs yritäkään postata kaikkea, vaan otetaan sellainen nopea kuvapläjäys viimeisestä kolmesta kuukaudesta ja neulotusta.

Siis...

Lumo leikattiin alas, ja se sai villiksen (hehe..)
Onko pakko?Stripes..(Veera Välimäki)


Ihana iso huivi!Anelmaiset-mukaellen.Jämälankasukat siisNuorelle miehelle.
Ja kissat! Meillä menee ihan hyvin! ❤️💖💕
Nukutaan paljon.
Koirat varastavat välillä rahin ja auringonkin.

Ei se mamma osaa ollenkaan tabletilla! Kirjoittaako joku muu näitä postauksia tabletilla? Miksi tämä on näin kummallisen hyppivää?
Mutta yksi kuva vielä: pääsiäispupua vahtaamassa 🌞🐇


Yritetään vähän useammin...
Hyvää pääsiäismaanantaita!

7 kommenttia:

 1. Voi Lumo! Ihana hassu villapaidassaan! Pää näyttää vähän suurelta �� Mutta nätti ja sutjakka tyttö, ei me Lumo sulle naureta! Aurinkoa kyllä toivottaisiin teille sen verran, että riittäisi sekä kolleille että koirille! Ettei tarvitsisi varastella paikkoja.

  Kaikenlaista kaunista on valmistunut sinulla! Hyvää pääsiäismaanantain jatkoa ja alkanutta viikkoa! Ehkä näkyy pupuja myöhemminkin, vaikka tämä selvästi pääsiäispupu olikin ���� Jännittävä ohjelmanumero vielä näin pääsiäisen lopuksi!

  VastaaPoista
 2. Aurinkoa on ollut, ja nyt ollaan jo niin plussallakin, että lumi sulaa loristen. Lumppa kiittää, tuo rähisevä pussailija ����

  VastaaPoista
 3. Me ollaankin mietitty että mitähän teille kuuluu :) hyvä että hyvää! Voi miten upea villapaita toisella! Meillä kissat nukkuu taas pääsiäisen jälkeen varmaan vallan mainiosti pari päivää mutta muuten jo kyllä huomaa, että kevättä olisi rinnassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Villapaita on ihan simppeli ja vähän rumakin, mutta se on käsittelemätöntä villaa suoraa Pelson lampailta (vanha lanka, joka vaan jäi käyttämättä). Lumppa ei tykkää, mutta onneksi unohtaa liikkuessaan.

   Jes, kevät!!

   Poista
 4. Kylläpäs on nätti tuo kissojen yhteiskuvassa oikealla lepuuttava katti! Vähän tuollaista beigea söpösti poskissa :)

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista