tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kesäkuulumisia

Ollaan oltu vähän hiljaisia. Onneksi Henna muistutti, että välillä voisi päivittääkin. Juu :) Meillä ei ole kyllä oikeastaan tapahtunut mitään.

Meillä on ollut tällaista:

On oltu mökillä koko sakilla ja mm. nukuttu hyvin.


Uintiyritysten jälkeen ja jatkuvan pihalla porhaltamisen seurauksena oli Sinan ihana nukahtaa takan ääreen. Karrkki teki tietenkin seuraa. Mökillä asuttiin sulassa sovussa, vaikka tilaa olikin vähemmän.

Nämä kaverukset nukkuvat usein yhdessä, jos koiralle ei tule liian kuuma. Se onkin nyt kesällä nukkunut mielellään ihan paljaalla lattialla. Tässä kuitenkin ollaan sohvalla.

Ihana, ihmisellekin rauha maassa. Stilleben.


Mökillä oli jos sun kaikenlaista ötökkää, myös sisällä, jos onni oli. Karrkki kyllä löysi nekin, joita ei ehkä ollut. Tässä on kuitenkin, tuo piste tuossa alakulmassa - ainakin Karrkki näki sen.


Juhannuksen jälkeenkin nautittiin ilta-auringosta. Kello 22:n jälkeen tytär luki vielä laiturilla. Nukkumaan? Eih, ei edes iltauninen Sina, joka yleensä samahtaa viimeistään klo 21.

Onko tässä Väinömäinen ja Aino, hihii..

JaketsuVaketsu on sopeutunut Sinaan, vaikka ei ihan lähempää tuttavuutta haluakaan tehdä.
Jaakko on ollut liian kauan kuumalla kuistilla, huom. korvat.


Leo on kesän mittaan vallannut isännän lukutuolin. Sen, jossa saa olla ihan rauhassa ja syventyä kirjaan.

Pari kertaa se on näykännyt, kun sitä on yritetty siirtää. Meidän Leo?! Ei sitä silleen saa...

Mun! Munmunmun!

Ei ole neulottu, ei. Eikä neulota vähään aikaan, kun ei istuta pitkiä aikoja. Voisiko makuultaan vaikka virkata? Ensimmäinen välilevy vihoittelee eikä anna istua laiskasti sohvalla tai yleensä missään.  Harmittelen, koska en pääse neulomaan, mutta toisaalta ei viitsi väkisin tehdä selälleen hallaa. Kyllä tää tästä vielä.

Ostin kuitenkin, höperö, langat villatakkiin, jonka pitäisi valmistua syksyllä. En ole siis aloittanutkaan vielä, ja itse asiassa toivoisin, että tytär tekisi värisuunnitelman ensin. (Tässä kuvassa värit ovat liian tummat.)

Ihania ruskeita sävyjä!

 
 

 Ja saatiin me pakettikin, Sailalta Yrttitarhasta!


Karrkin paketti tietenkin, mutta siitä oli kyllä iloa ihan kaikille. Kissat saivat leluja (kiitos, kelpasi kaikille mainiosti. Vihreä hiiri on jo tuhottu..;), koira aktivointinamu-ufon (kyllä on koiralla pinna kireellä, kun namit eivät ropisekaan lattialle), herkkuja molemmille lajeille (maistuu kaikille, ihan ahneuksiin saakka), ihmiselle aloe vera -rasvoja hoitamaan, kuvia, lehtiä ja mukava kirjekin oli kauniissa paketissa. Kyllä Saila meitä hyvin muisti! <3 Ihana Saila!

Tämä on Karrkin. Kyllä me tiedettiinkin jo, että se on speciaali kaunis ja fiksu ja ihmeellinen.


Koirulin kanssa mennään toiseen näyttelyyn viikonloppuna. Ensimmäisestä näyttelystään toukokuussa se sai EH:n. Tuomari kaipasi kulmauksia, mutta muuten arviointi oli ihan ok. Itse en voi sitä esittää (olisi muuten eka kerta koiran esittäminen, mutta onneksi se vähän siirtyy..huh huh), mutta onneksi on apuhenkilöitä.

Sinan turkki on muuttunut valtavasti vuodessa. Nykyään se on sellainen hunaja-harmaan-ruskea. Pikkuisen punertavaa on kuonon karvoissa. Pää alkaa olla oikeanmuotoinen pallo.

Pallopää itse.

 

5 kommenttia:

 1. Piti hetken aikaa katsoa tuota ensimmäistä kuvaa, että miten päin se Sina oikein on?! Selvisi sitten. Mutta hyvä se on kaverin kanssa levätä ulkoilun jälkeen ;)

  Teillä tosiaan tuntuu olevan kunnon kesäloma. Mökkeilyä ja rauhallista oleilua. Sitähän se on parhaimmillaan. Mutta että Leo näykkää siirrettäessä? Voi Leoa, ei oikeastaan saisi... Vaikka hyvä tuoli se varmasti on ja Leijonakuninkaan arvolle sopiva! Niin ja hyvä että Jaakkokin alkaa tottua koiraan. Ei sitä parhaita kavereita tarvitse olla, kunhan toimeen tulevat! Ja voi tuota Jaakon katsetta, se vain lumoaa joka kerta! Ja tassukin on sievästi mutkalla ;)

  Onnea tulevaan/tuleviin näytelmiin! Vielähän Sina on kehittyvässä iässä, ehtii hyvin näyttelyksiä kiertää ja menestystä saada! Kaunis tyttö se on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sina on aikamoinen karvakasa. Elokuussa saksin sen lyhyeksi. :)

   Leo on aika omanarvontuntoinen. Jos sitä äkkiseltään hätistää, se ei tykkää. Minua se ei kyllä ole koskaan näykkäissyt, mutta miestä kyllä. Ja tyttärelle se antaa lempeitä puraisuja... Mutta se on toinen juttu.

   Poista
 2. Mainio paketti, kissoille sellaiset on aina niin kivoja! Tässähän alkaa ihan laskea tunteja lomaan, sen verran oli kivan kuuloista ja näköistä menoa mökillä. Kyllä mekin pian päästään...

  VastaaPoista
 3. Kyllä se loma sieltä tulee! Kauan odotettu palkitsee kyllä :) ja ilmathan sen kun paranee, eikö juu.

  Paketista on ollut kyllä paljon iloa. Yksi vihreä hiiri on kylläkin jo tuhottu. Taisi olla Sina... :( Pitää olla varovaisempi muiden kanssa. Minusta tuntuu, että kissat ovat kasvattaneet sen kissaksi (tai sitten sen on tehnyt joku kissaihminen ;)

  VastaaPoista