perjantai 28. elokuuta 2015

Paljon kokeiltavaa safkaa kissoille - Fiksu vaihto!

Me päästiin mukaan Primacatin Fiksu vaihto -kampanjaan. Sehän tarkoitti, että kotiin tuli iso paketti Primacatin uutuustuotteita, ja sitten eiku maistelemaan.

Kissat kiittävät! Voi, miten paljon maisteltavaa!

Ensin vähän kierreltiin tätä mahtavaa laatikkoa.


Vähän joka puolelta piti tarkastella aarretta. Taisi tuoksua hyvälle koko loota.Niin että tällaista.
Karrkki, valuuko sulla kuola? 


Jaakko, kuule, tuo Karrkki käyttäytyy ihan oudosti.  Mutta onko nää todellakin meille?


Tämä on mulle. Mä varasin jo. Tai kaikki nää raksut on mun.


Hei kamut, täälläkin on jotain tosi mielenkiintoista... Mä otan nämä pussijutut.


Tällä kertaa koira sai vain pahvilaatikon, jonka se kyllä otti riemuissaan vastaan. Ehkä se olisi ollut enemmän kissojen touhuja, mutta kun toiset saivat kuitenkin herkkuja....Nälkäinen kanssaeläjä.


Ruokia on vieläkin, sillä niitä on avattu maistamismielessä vähän kerrallaan. Kanapohjaiset märkäruoat kelpasivat hyvin ronkeli-Karrkillekin - ne muistuttivat  korkealaatuisempia eläinkaupan märkäruokia. Tonnikala ei meillä ole ollut kovin suosittu, joten niitä vähän vierastettiin. Tosin niissäkin oli makuja, jotka maistuivat heti.

Kaikista parhaiten näin alussa ainakin menevät raksut. Varsinkin tämä kanaraksu on Leon herkkua. Leo arvottaa kyllä nämä nappulat paremmiksi kuin mikään tällä hetkellä tarjottava märkäruoka.

Mun, mun mun! Näkeehän sen jo pussin kyljestäkin. Mun.


Kyllä, kyllä me näitä vielä ostetaan.Kanapohjaisia ostan heti, kun kaupassa tulee vastaan, tonnikalapohjaisia kokeilen ja laitan muistiin, mitkä kelpasivat. Märkäruoka oli lihaisen näköistäkin eikä vain jotain ruskeaa mössöä. Niistä näki, mitä kissa oikein syö.
Raksunappuloita voin kyllä suositellakin. Meillä kyllä kelpasi hyvin.

#fiksuvaihto #deluxeprimacat

7 kommenttia:

 1. Ai tekin olette vaihtaneet! Nämä on nyt suosittuja! Vaan ihmekö tuo, noin paljon ilmeisesti laadukasta kissanruokaa ilmatteeksi. Hyvä että teilläkin kelpasi nirsoilijallekin! Ja että jako kävi sopuisasti ��

  Mutta paffilaatikko koiralle? Teidän koirat taitaa tosiaankin olla suurisuisia kissoja, niin kuin olet joskus luonnehtinut ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sanotaanko, että vaihtoehtoja tuli lisää... Harmi on ostaa ruokia, jotka eivät maistu. Nyt oli hyvä testata, maistuisiko nämä. Osa maistui heti, eli nyt tietää, mikä ainakin kelpaa. Ja juu, ihan laadukkaita ovat; vain mousset vähän mietityttävät kissoja. Raksut tuntuvat olevan suosikkeja.

   Poista
 2. Nam! Meillä maistuu yleensä ne kalaeväät parhaiten. Noita olenkin kans testannut ja oli tosiaan märkäeväät aika kelvon näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hyvää kissanruokaa on. Vähän tietenkin vaihto on välillä vaikeaa, mutta mielummin näitä käytän kuin perusmarkettiruokaa. Hyvä, kun löytää erilaista ja kelpo ruokaa! Vaihtoehtoja!

   Poista
 3. Kyllähän varmaan lemmikitkin tarvii vaihtoehtoja, kuten ihmisetkin. Samaan ruokaan kyllästyy ennen pitkään, vaikka ois kuinka hyvää. Koiruus -reppana joutuu tyytymään pahvilootaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtoehtoja tarvitaan aina! Koira taisi olla ihan tyytyväinen pelkkään lootaan, sillä se ei osaa kerjätä vielä kissanruokaa...

   Poista