perjantai 23. lokakuuta 2015

Lokakuun neuleita

Jo lokakuu? Miten tämä aika nyt menee... jotain motivaatio-ongelmaa bloggaamiseen selvästi. Tai sitten aika ei vaan riitä.

Olikohan nämä jo syyskuussa? Reaverset lähtivät Hennalle pienen paketin kera. Näitä oli niin hauska taas tehdä, mutta nyt taitaa riittää. Vaikka omia minulla ei kyllä vieläkään ole :)


Pohja on Nallea, värikäs lanka aloevera Steppiä. Piti vähän soveltaa silmukkamääriä, mutta toivottavasti tuli hyvät.


Näyttää vähän kanootilta, mutta koko on juuri ja juuri siro 39. Näitä ei esitellä jaloissa, kun ei ole omiin jalkoihin tehty. Pohja on virkattu: se pysyy ehkä neulottua paremmin kasassa, mutta makunsa kullakin. Pohja on vaaleanharmaata Nallea.

Kyllä ne hauskalta näyttävät. Ja lämpimät ovat!

Sitten suvussa oli ilouutinen, joten pääsin tekemään vauvaneuletta. Vauvat on pieniä... Olen tehnyt niitä loistavamallisia siksakvauvapipoja muutamia, mutta edelliset vauvaneuleet ovat...hm... 18 vuoden takaa.


Malli on Novitan lehdestä vuodelta 2010, olisiko ollut kevätlehti? Lanka on pääosin Nallen Taikaa. Näihin meni kaksi kerää lankaa, vaikka vauvat ovatkin pieniä (koko oli 80 cm). Ilmeisesti kohoneule vei lankaa, mutta toisaalta neule on joustava ja lämmin.


Vähän hohkaa valokuvassa värit, mutta kyllä pinta oli oikeasti aika aurinkoinen.

Ja kävin ostamassa pienet, somat nallenapit ihan tätä työtä varten.


Onnea Venlalle ja perheelle!

Ei, mä en muistanut ottaa kuvaa siitä isosta huivista! Toiseen kertaan sitten.

Sitten olen väkertänyt tällaisen. Toivottavasti saan kuvan joskus  myös mallin päällä.
Niin, ja eläin oli?!


Se, jolle tämä on tarkoitettu, todellakin tarvitsee tätä. Pidin sitä sylissäni ja tunsin, miten sitä paleli syksyn tuulessa. Tämä on kyllä ihan ehdottoman ruma vaate niin kauniille yksilölle, mutta piti kuitenkin kokeilla. Lanka on täyttä villaa, mutta hyvin pehmyttä. Jos sillä on lämpimämpi, niin eihän haittaa, että eka versio on vähän ruma? "Rumat vaan vaatteilla koreilee?"

Ei ole muuten mulle. Enkä pitäisi edes.


Jaketsu, ei sulle, ei.

Kissulit ovat olleet terveitä, mutta muuten välillä tuntuu, että on eläinsairaala pystyssä. Sintsalla todettiin nivelrikko, joten se on saanut pitkän tulehduskipulääkekuurin ja pistossarjan. Lumolle tuli eka juoksu, juuri kun Sintsalle oli varattu Ouluun aika tähystyssterkkaan. Ja sterkassa todettiin sydämen sivuääni... Välillä joku karvapää oksentaa matolle (tietty) ja jollain on ripuli, toinen rähjää remmissä - ja koulutusta, koulutusta ihan joka tasolla joka puolelta on haettu. Tällä hetkellä odottaa Noseworkin jatko Sinalle ja nuoren koiran kurssi Lumolle. Pliis, pysykää nyt terveinä, kamut, fysiikka ja psyyke, vähän aikaa!

Seuraavassa postauksessa sitten kissakuvia. Ja se huivi. Ehkä toinenkin huivi...?

8 kommenttia:

 1. Mun tossut! Lämpimät, hyvät ja hauskat ovat. Viime viikolla viimeksi niitä ihasteltiin, vaikka "kaikki" on jo nähneet ne. �� Vauvaneule on kaunis myös, ja miten ihanat napit!

  Sitten haalarista epäilen, että se on koiralle. Jollekin pinserille tai sellaiselle hyvin ohutkarvaiselle. Vaikka voisihan se olla vaikka sphinx-kissallekin! Tarpeeseen varmasti tulee joka tapauksessa, ja aivan hyvältä näyttääkin!

  Onpas teillä ollut (liiaksi!) eläinsairaalahommia! Kurja tuo Sinan nivelrikko, ja sitten vielä sydänkin! Vatsatkin saisi pysyä kunnossa kyllä, tympeää (ja pelottavaa) sekin on, jos ei ihan tiedä mistä on kyse. Pysykää terveinä, koko porukka! �� ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Henna, nyt toivotaan ja jaksetaan ja uskotaan, että kaikki kääntyy vielä hyväksi. Ja on se niin kiva oikeasti, että pidit Reaverseistä. Tuo malli on niin hieno! Magee, sanoisi joku vähän nuorempi 😁

   Olet oikeilla jäljillä... Yritän saada kuvan eläimestä villapöksyissä, jos vaan onnistuu.

   Poista
  2. Tossut on päivittäisessä toimistokäytössä ja tosiaankin päivittäisenä ilona! Siellä jos missä tarvitaan piristäviä ja lämpimiä tossuja! Mageet tosiaan ��

   Toivottavasti saat villahousujen käyttäjästä kuvan! Pitää olla villavaatetta jos palelee! Ja toivotaan totisesti, että kaikki kääntyy hyväksi! Kyllä kääntyykin, asioilla on kaikeksi onneksi sellainen tapa.

   Poista
  3. Asioilla on taipumus järjestyä. Siihen luotamme! 😄

   Poista
 2. Voi koiruuksia, toivottvasti voivat paremmin jatkossa! Tosin nyt taitaa olla sellainen keli, että ihmisetkin kovasti sairastaa. Kurjaa. Jaakko sai kyllä hymyn kasvoille, ei, ei lähtisi varmaaan Jaakko uloskaan näillä keleillä saatikaan asu päällä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaakko tietää, mitä tahtoo. Eikä tahdo sateeseen! JakkoVakko on meidän totinen järjestyksenvalvoja.

   Poista
 3. Kauniit tennarit ja suloiset sukat ja takki vauvalle :)

  VastaaPoista