maanantai 7. lokakuuta 2013

Makeaa juhlaa, Karrkki!

Onnea Karrkki-poika, se on sitten syntymäpäivä!

Karrkki täyttää tänään kaksi vuotta.


Kovin rakas on tämä hulivili, josta tänään yritettiin ottaa paljon hyviä kuvia. No, kuvia saatiin, mutta suurin osa meni suoraan roskakoriin. Tämä vekkuli ei juuri hereillä paikoillaan pysy.

Miun poika. Hieno, hieno Karrkki, purrr...


Karrkin kanssa me heti tiedettiin, että kuulutaan yhteen. Meillä on sama merkkipäiväkin, synttärit ja nimmarit. Meille tämä poika oli tarkoitettu, vaikka vähän surullisissa merkeissä se meille otettiinkin. Olen sen verran kohtalonuskoinen, että oikeasti uskon, että näin piti käydäkin. Haru-eno varmaan hymyilee meille sieltä jostain  ja kehrää sekin.

Karrkki köpöttää. Karrkki kuuntelee.


Syntymäpäivänä tehdään ekstrapesut. Kieli! Turkki vähän hapsottaa, kun mamma nosti viltille ihan väkisellä. Muutoin Karrkilla ei koskaan turkki repsota, sillä Karrkilla on todella tiivis ja hieno turkki. Ja pitkä häntä.


Joskus mietimme, millaista olisi, jos kaikki meidän kissat olisivat Karrkin luonteisia. Pelkkä ajatus hihityttää. Ääntä, liikettä, riehuntaa olisi ainakin kymmenkertaisesti - tai satakertaisesti. Karrkki seuraa tekemisiä tarkemmin ja lähempää kuin koira. Toisaalta Karrkin rakkaus ja kiintymys ja läsnäolo on aivan ihmeellistä. Eikä se ole koskaan huonolla tuulella.

Mutta osaa Karkki levätäkin. Nukkua kainalossa peiton mutkassa. Omassa Haru-pedissään, jos koira ei ole sitä vallannut. Uunin päällä. Uunin vieressä kamujen kanssa.


Onnea Karrkille! Se on mun eka ja paras kissakamu! Meillä on sitä paitsi sama värityskin, joten me ollaan ihan samiksia.


Kiitokset Sailalle ihanasta Karrrrrrrkki-pojasta! Ja kovasti onnea velipoika Keksillekin!

9 kommenttia:

 1. Onnittelut Karkille, suloiselle ja komealle kissakollille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kurnauskis, Karrkki ja kotiväki kiittää!

   Poista
 2. Ihana Karrrrrkki :) Onnea ja silityksiä hienolle pojalle! Ajatuksia täältä myös Harulle, jonka vuoksi teidän blogiin alunperin niin kovasti kiinnyin. Hihhihih, se on se erilaisuus mikä kissoissa onkin niin hauskaa, mahtavaa katsella kun touhuavat ja suhtautuvat elämään ihan eri tavoin.

  ps. Wautsi mikä leijonakuningas tuo Leo tosissaan onkaan!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Haru oli ihmeellinen kissa; eihän se muistoista häviä. Surullinen, hämmentynyt, kaipaava olo aina tulee, mutta myös iloinen ja ihmettelevä. Hiljainen. Onneksi Karrkissa näen myös Harun, vaikka ne eri persoonia ovatkin.

  Leo on iso, juu. Seitsemän kiloa ei jää huomaamatta :)

  VastaaPoista
 4. Voi apua, miten olikin mennyt ohi tämä! Onnea Karrrkille monta kiloa ja paljon paljon vuosia! Hieno, komea ja hassu poika! Hellittele sitä minunkin puolesta <3

  Hih, Leo kyllä näyttää isolta noiden sirojen itämaisten rinnalla :D Sitä pitää ocia sirona kissana, kun ei ole vertailukohtia! Aika vantteria ne kuitenkin ovat. Leo kyllä onkin suuri ja komea kolli <3

  Olisipa meilläkin uuni. Varmasti kissat muuttaisivat sen eteen pysyvästi, ainakin talviajaksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leo on aika, hm, komea poika! On se sirokin, varsinkin kun se hipsii varpaillaan veskistä pois :)

   Karrkille hellittelyt välitetty!

   Uuni on kiva, meillä ihan lämmitysväline. Nyt on jo joka päivä päällä, kun ei muuta lämmitystä vielä ole. Puusavottaa sitten riittääkin... Mutta kissat kyllä nauttivat.

   Poista
 5. Oi, tuli ihan tippa linssiin kun luin <3 Nyt vasta taas lueskelen jälkijunassa blogia. Ei muka meinaa ehtiä koneelle ollenkaan. Hienoja kuvia Karrkista! Ja kyllä, kyllä se meni juuri oikein, että Karrkki tuli teille, en olisi sitä muualle pystynyt antamaankaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karrkki ❤💚💙💜! On se vaan niiiin hieno poika!

   Kiitos Saila. Karrkkikin lähettää terveiset täältä (olkapäiltä...) 😻

   Poista