maanantai 23. joulukuuta 2013

Hyvää joulua kaikille!

Röh röh! Tip tap!

Pipareita!


Jouluna saa herkutella!

Me ollaan jo saatu lahjoja, ja me ei voitu olla avaamatta niitä. Ensimmäinen paketti tuli ihan yllättäen Frieden ja Figon palveluskunnalta, ja voi kun me tykättiin!


Ei me olla yhtään ahneita, ei. Salmiakin tuhosi yli-innokas palveluskunta kumppaneineen, tikun kollit ja koira sai vain haistella. Leo tutkii kuivattuja kalapaloja, jotka olivat sen mielestä yyberihania. Lokoisa kollikuva laitettiin jääkaapin oveen. Kiitos Henna ja upeat ocicattikaverit! Mistä te tiesitte, että meiltä on kissanruoho loppu? Kertoiko kenties joku tonttu...?

Toinen paketti saatiin tänään, kun ystävät suuresta kaupungista tulivat vierailemaan ja leikkelemään siinä samalla koiraa. Bigi osaa ilahduttaa! Värit ehkä vääristyivät kuvassa, mutta tällaisena me nämä nähdään: täynnä iloa ja aurinkoa.


 Kyllä kisselöille riittää nyt jahdattavaa, kun palvelija hiihtelee hiiritossuissa. Koirakin nämä ottaisi, mutta ei anneta.


Näin paljon tonttuja löytyy meidän talosta. Me kyllä luullaan, että tässä eivät ole ihan kaikki. Että on niitä salaisia tonttujakin. Ja muita tonttuja.


Yksi muu tonttu. Ei ole kovin salainen eikä hiljainen muutenkaan.


Jämälankasukkajoulukalenteri on jo näin pitkällä. Pohjelevennykset ovat toisella puolella, samoin kuin kantapään paikkakin. En ole koskaan tehnyt kantapäätä erikseen - jännittävää. Tässä on lakanoita, autoa, talon seinää, valtion lippua, ystävän valitsemaa kerää, sukkia, kirjankansi.. yksi päivä aikaa ja resori ja kantapää puuttuvat? Huomenna ei kyllä ehdi.


Jouluna saa kuulemma yölläkin syödä. Tässä kollit ovat kuitenkin iltapalalla. Koiran tultua Jaakko siirtyi syömään pöydälle raksujaan ja  hups! taitavat siellä olla muutkin aika ajoin. Yleensä Leo ei saa osallistua näihin naposteluhetkiin, mutta kun on joulu...

Siis kissat eivät saa olla pöydällä? Nooh...


En minäkään saa olla pöydällä! Enkä ole tonttu! Miksi kissat saa?

 (Me toivotaan, etä pysyt lattiatasossa. Ja kiitos, kun et ole tuhonnut piparkakkutaloa.)

Oikein hyvää ja rauhaisaa joulua kaikille!

Muistakaa levätä, iloita, nukkua kunnon päikkärit ja nauttia seurasta!

 
 

2 kommenttia:

 1. Tonttu kertoi, mutta ajateltiin myös, että kissanruoho voi olla teiltäkin loppu, koska meiltä se yleensä on ;)

  Teillä on kaikkea ihanaa! Figo on erityisen haltioitunut tuohon tonttumäärään! Ajatella miten paljon!
  Koko meidän porukka hihittelee kolleille pöydällä. Eihän kissat sentään sellaista, onhan siitä puhuttu ;) Koiran sentään taitaa olla viisain pysyä lattialla. Ja poissa piparkakkutalon kimpusta. Kiltti koiruus!
  Sekä "räsymattosukat" että lahjaksi saadut on hauskat! Ensimmäisistä tulee mieleen Peppi Pitkätossu.

  Hyvää, rauhallista ja lämmintä joulua teillekin! Me tykätään teistä kovasti ♥ Kolleille ja Sinalle paljon rapsutuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, te olette meidän suosikkeja! 😻

   Tontuista ainoastaan piippurassitontut piti siirtää pois, koska Karrkki innostui niistä liikaa ja ne päätyivät lattialle ja Sinan suuhun. Partoja on ehkä käyty maistelemassa, mutta muuten tonttukööri saa olla rauhassa. Suurimmaksi osaksi ne on tyttären tekemiä - kaikki lahjatontut ovat mukana myös. Meillä siis tonttuja riittää ;)

   Joulua! 🎄🎄🎄

   Poista