sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Kissalapaset Mau

Ensin ei osaa aloittaa, ja sitten tekee parissa päivässä lapaset. Nih. Kummallista.

Aika kauan katsoin tuota paperia, johon olin tulostanut kissalapasten kuvan kuvahaulla cat motifs knitting. Kiva kuva - oli tarkoitus muokata kissasta vähän simskumaisempi tai sitten silmukoida päälle vähän väriä, mutta enpä taidakaan. Ei tuosta simskua saa silmukoimalla.

Kissa se kyllä on.


Näitä ei nyt ole höyrytetty eikä juuri muuta tehty kuin langat päätelty. Kirjoneuleen saaminen tasaiseksi ei ole helppoa, ei. Alaosaan piti suunnitella jotain, koska kuvio ei ylettynyt ranteeseen asti. Piankos sitä "mau" kirjoittaa (olisin halunnut "miau", mutta se ei sopinut ;)

Puikot 3,25, 46 silmukkaa ja langana Virosta ostettu... jokin. Näistä tuli todella istuvat lapaset, lähes napakat käteen. Voisiko sanoa, että istuvat kuin hanska käteen?

Hei, me nukutaan, älä tuo niitä tänne uunin päälle.


Toinen puoli ja peukalo on sitten tuollaista jonoa.


Iltalenkillä olivat jo kädessä, ja nämä lapaset ovat kuuuuumat... (tai sitten lunta oli vähän liikaa tarvottavaksi - meillä on paljon lunta. Paljon.)

Yrittelin ottaa päivänvalossa movember-kuviakin, mutta kollit olivat nukkumassa, eivätkä suostuneet oikein kuvauksiin.

Tästä tulikin nenäkuva. No, nenäpäiväkin oli vasta.


Ihana on tuo kissan nenänpäällinen. Lyhyttä tiivistä karvaa. Silkkistä.

Täh? Mitä täällä tapahtuu? Hei, me nukutaan...

Sullakin on Karrkki ihana tuo nenä.Anteeksi nyt vaan, kuvataan ne viikset sitten joskus toiste tarkemmin.

Kyllä Sinallakin on viikset, mutta ne ovat tuolla parran ja kuonokarvojen peitossa.
Tää lagottotäti on kyllä aika karvanen. Neiti-koiraksi.


Hyvää isänpäivää kaikille!

(Ei ole totta... kaikki seurattavat blogit ovat hävinneet lukuluettelostani.... voih!!)

15 kommenttia:

 1. Voi mitä kuonoja! Karrkillapa on tuollaiset lyhyet viikset! Onnea viiksikuvauksiin ��

  Leon nenä on kyllä nenäpäivän parhain. �� Se nenänpäällyksen karva on tosiaan silkkistä. Siitä kun silittää, kissa rupeaa joskus oikein puskemaan nenällänsä. Vissiin on mukavaa. Koiran nenä taas on hassu, melkein kuuluu tuhinakin kuvasta �� ��

  Kissalapaset on kauniit myös! Tarpeen varmasti kun talvi tulee. Täälläkin yritti olla lunta, mutta kyllä se jo taas melkein on sulanut pois. Saa nähdä koska seuraava erä sataa. Saisi kyllä tulla, on niin julmetun pimeää!

  VastaaPoista
 2. Kissoilla on kyllä tämän perheen kauneimmat nenät. Koiralla on liikkuvin. Jaakolla on vähän töhnäinen.

  Täällä tarvitaan lapasia ainakin vielä. Lunta on tullut niin paljon, että metsästä, poluilta, on jopa puita katkennut. En tiedä, miten pihan pensaat selviytyvät...

  Viiksikuvat otetaan uusiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiran nenä on sellainen, että välillä sitä ihmettelee eikö siihen satu. Tökkivät aika kovastikin joskus nenällänsä. Jotenkin menevät kuono edeltä :D Ei kissat silleen. Kissat on varovaisempia. Hassuja kummatkin!

   Poista
 3. Hihhih, ennen kuin ihastelee lapasia, täytyy hihitellä unisille viiksivalluille; hyvät päiväunet taisi hetkeksi katketa? Mutta varmaan hetken päästä jatkettiin entistä makeammin? Hienoja viiksiä ja kirsuja joka tapauksessa, semmoisia pusutettavia kaikki.

  Lapaset ovat kekseliäät ja kauniit, kyllä noilla hyvin talvella pärjää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kyllä kollit jatkoivat uniaan eikä niitä viiksikuvia saatu. Eivätkä ne oikein pidä kameran tarkennuksestakaan. Mutta yritetään silloin, kun on vähän reippaampaa menoa.

   Poista
 4. Hienot lapaset oli, menee kauniisti Leon kanssa sävy sävyyn. Leon nenäkuva oli kyllä kans hurmaava! Ja totta, kissoihin kun vertaa niin onhan se lagottoneiti vähän karvaisempi :D Nenäkin oli eri näköinen.

  Mulla blogien kuvat ei tahdo näkyä, teidänkin kuvista pari jäi piiloon. Kurjaa, mutta sama ongelma on ollut oman blogin kanssa. Vaikka juuri olisin kuvat sinne ladannut ja esikatselussa toimii hyvin niin julkaisun jälkeen kaikki ei näy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa... Tuota ongelmaa en ole ajatellutkaan, itse kun katselee aina samoilla välineillä. Mielestäni sun blogin kaikki kuvat ovat olleet näkyvissä. ? Ainakaan ei ole tekstissä ollut laatikoita tms. Mistähän tuo johtuu sitten? Hm...

   Poista
  2. Tylsää, kun jäi Karrkkin nenäkin tämän takia näkymättä. Taitaa olla ihan mun työkoneeni asetuksista kiinni, kun kotona näkyy kyllä hyvin. Mutta kumma, että vaan osa jää piiloon...

   Poista
 5. Upeaakin upeammat lapaset!! Ja ihanat nassu-viiksikuvat ;)

  VastaaPoista