torstai 9. heinäkuuta 2015

Violetti Nurmilintu

Nyt neulotaan taas! Ideoita ja to do -listaa alkaa taas olla. Näin sateisena kesänä mikä sen parempaa kuin istua nojatuolissa neulomassa. Kun ehtii karvakamuilta.

Lankavarastossa on jo pitempään ollut ohut ohut villalanka, joka on odottanut malliaan. En tiedä, onko tämä nyt paras, mutta kun yhden Nurmilinnun on tehnyt, niin sen malli on vakuuttanut. Se on helppo kietaista kaulaan, mukava tehdä ja yksinkertaisuudessaan kaunis.

Malli on siis Heidi Alanderin Nurmilintu.


Jätin reunapitsinkuvion pois, mutta huivi toimii siitä huolimatta. Lanka oli hyvin ohut, joten jatkoin mallia pitemmälle. Ainaoikeassa neulepinnassa langan värit eivät ehkä ihan pääse oikeuksiinsä, mutta kiva huivi tästä tuli.


Tuosta väristä tykkään. Saapi nyt nähdä, jääkö tämä kotiin.


Kissat voivat hyvin, koiruudet voivat hyvin. Pieni koiruli kävi kulmureiden poistossa, mutta muuten olemme välttäneet lääkärikäynnit. Oma ongelmansa on ollut Sinan juoksut, ja olemmekin miettineet, että neiti steriloidaan syksyllä, kunhan juoksuista on tarpeeksi aikaa. Ilmeisesti talo on täynnä eläinhormoneja, kun on saanut kieltää koiria toistensa päältä - ja Karrkin päältä... Mikä näitä narttuja riivaa?! :D

Nyt väsyttää.


Lumpukka Lumpsis ja Sina Sintsaliini ovat väsyneitä. Lumo on erityisen väsynyt, koska se kävi koiraleirillä, jossa oli 7 muuta lagottoa. Mutta oli hauskaa, niin Lumolla kuin mammalla!

Mutta niin ovat kissatkin väsyneitä. Parvekkeelle on päässyt joka päivä, mutta eivät nämä kylmässä kauan viihdy. Jopa Leo haluaa sisälle. Niin, sillä tällä hetkellä taitaa olla 12 astetta ja vettä tulee. Kerran olen tälle kesälle itse ollut sortseissa - puoli päivää.Saisi vähän lämmetä... JakkoVakko haluaa auringon lämpöön.


Eikä me olla päästy mökillekään. Tässä vaan nojatuolissa nukutaan. Nähdään unta kesäpäivistä.


Ehkä ensi viikolla. Tai sitä seuraavalla. Tai ensi kesänä. Juu, juu...

7 kommenttia:

 1. Voi noita koiran pötkylöitä *megahymynaama* Jaakon kanssa jaan kyllä ihan saman ilmeen ja ajatukset... tuleeko sitä kesää ollenkaan? Viikko sitten perjantaina olin muuten hetken shortseissa eli sen verran on täällä kesää ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän jo luulen, että tänä kesänä ei tule. Että se on tämmöistä - iloitaan nyt sitten niistä hetkistä, kun ei sada. Vai olisinko kuitenkin väärässä... Toivottavasti!

   Poista
 2. Käyhän se tuossa nojatuolissakin. Ihana sopuisa lauma �� Mutta kyllä silti Jaakolle saisi aurinkoa tulla! Koirille varmaankin käy vähän viileämpi paremmin. Pitäisi olla sopivasti auringonläikkiä kolleille, mutta kuitenkaan ei mahdottoman kuuma koiruuksille ��

  Kannattaahan se Sina leikkuuttaa, jos ei ole erityistä syytä olla leikkuuttamatta. Mukavampaa kaikille, kun juoksuista ei ole riesaa. Jospas vaikka päällekkäisyyskin siitä vähenisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silleen sopivasti aurinkoa olisi hyvä. En ole oikein aurinkoihmisiä, kun en rusketu juurikaan, mutta olisihan se mukava, että just sopivasti edes olisi.

   Juu, kannattaa leikkuuttaa, jos ei ole muita suunnitelmia. En usko, että koirakaan hormonimyrskyistä nauttii.

   Poista
 3. Onpas kivan värinen huivi :) Toivotaan että lämmintä vielä tulisi, eihän kylmällä tykkää kukaan ulkoilla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saisi kyllä lämmetä, aivan. Ulkoilla näiden kanssa kyllä pitää, satoi tai paistoi, mutta kissoille toivoisin lämpimiä terassikelejä 😜😄

   Poista