lauantai 19. heinäkuuta 2014

Liftari & pihalla

Juu, Liftarihan se oli. Se huivi. Ohje on Ravelrystä, ja olenpa tainnut tehdä näitä aika monta. Mutta oikeasti ne ovat mukavia ja sopivia ja hauskoja pieniä lahjojakin.


Lankana tässä on Pirkanmaan sukkalanka, luulisin. Kaikki käytin eli sellainen yhden ison kerän projektihan tämä.


Hauskat kärjet. Huivi on ainaoikeinneulosta, joten sopii vaikka laiturille tai telkkarin ääreen.


Jaakko esittelee kokoa.

Ei taida olla Leo ihan sinun juttusi...

En tykkää. Liian lämmin.


Huivi on odottamassa joulua ja lahjoitusta. Mukavat värit minusta: turkoosia, vaaleansinistä ja vihreääkin pilkahdus.

Joku oli pihalla. Ihan pihalla. Ja haluaa sinne uudestaan.


Meillähän on kissoille verkotettu parveke, mutta onhan ulospääsy sentään ihan jotain muuta. Leo lähinnä matelee ulkona eikä sinne aktiivisesti pyri, Jaakko kyllä tutkii reippaana mutta tekee yllättäen sellaisia ihmeloikkia, että ulkoiluttajaa hirvittää. Karrkki olisi valmis maailmalle ainakin omasta mielestään.

Koirallahan oli todella hauskaa, kun se huomasi kaverinsa tulevan pihalle. Ensiksi... hmm... uskaltaakohan tätä edes laittaa... sanottakoon, että kielto tuli heti ja meni perille, mutta ei tässä oikeasti ollut mitään vaaratilannetta.


Koiramaisesti Sina nappasi Karrkin niskasta kiinni. Pelkäsikö se, että Karrkki karkaisi? Ei, tämä oli leikkiä.

No Karrkki ei ollut moksiskaan.

Mamma, saako se oikeasti olla pihalla?

Saa se.

Jippii! Nyt kaikki lelut, nyt me ruvetaan leikkimään! Kumman pallon otat?


Ei sitä taida kuule kiinnostaa.

Tuu nyt tänne, mä toin sulle parhaan pallonikin. Saat sen.


Mikä vika tässä muka on?! Kato, mahtava pesispallo!


Sina tosiaan toi Karrkille pallot ja teki parhaansa saadakseen Karrkista leikkikaverin. Eihän Karrkkia kiinnostanut, kun piti kaikki tutkia.

Mitä täällä on? Huhuu?


Ei kiinnosta orvokit, turha toivoa potrettia noiden kanssa. Mitä tuolla on?


Mitä täällä sitten on? Minne tästä pääsee?


Ai että tällainen kivi. Vettä? Tipuamme? Onpas kummallinen. Mutta mitä tuolla on?


Uskaltaisiko hypätä? Nääääiin!


Sinalla on pihalla normaalisti kaulapanta ja pitkä naru, joka ei ole kiinni missään - kaiken varalta. En usko, että se pihalta lähtisi (toki aina joku on pihalla yhtä aikaa), mutta jäniskanta ympäristössä on suuri ja piha on kahden tien risteyksessä. Pitkäkorvan perään se varmasti lähtisi ja samalla taitaisi lähteä kuulokin.

Karrkki on niin hyvä ulkoilutettava, että sen todellakin voisi viedä kävelylle vähän pihan ulkopuolellekin. Se ei kyyristele, se on helppo napata syliin ja kävelee reippaasti ja haluaa tutkia kaiken. Tulee ihan Haru-eno mieleen.... <3

Jaa-a. Nyt sitten Karrkki päivystää ovella ja määkii tosi kiukkuisesti, että ulos pitäisi päästä.
 

7 kommenttia:

 1. Voi Karrkki 😸 Ei pitäisi määkiä kovasti, vaikka nin kivaa olikin ulkona. Kaveri ja kaikki. Aika jykevät valjaat noin sirolle kissalle, mutta arvattavasti kovin sirot valjaat ei simskua pitelisi! Hauskoja ulkoiluita jatkossakin!

  Jaakon ulkoiluhommat on sitten vissiin vähän samanlaisia kuin Friedenkin. Ja Leon sitten samanlaista kuin Figon. Kyllä voi isojakin poikia pelottaa 🐯

  Kaunis huivi siitä tuli! Hyvä värit tosiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, valjaat on Harun, joka oli vähän isompi. Solki on jättimäinen, mutta pääaukko kuitenkin sopiva. Jaakkoa en muissa valjaissa uskalla edes ulkoiluttaa, kun se tekee niitä hyppyjä ja pyrähdyksiä. Karrkille voisi olla pienemmätkin, mutta kyllä silläkin alkaa jo vauhtia olla... Leolla on ihan normi valjaat ja ne riittävät sille :) Pääasiassa meillä ulkoillaan kuitenkin partsilla.

   Poista
 2. Reipas, reipas Karrkki, niin häntä pystyssä menossa tutkimaan kaikkia luontoihanuuksia! Sina on superhellyttävä, kun olisi heti ottanut toisen mukaan leikkeihin, voi toista <3. Huivi on tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Karrkki tosiaan olisi varmasti onnellisimmillaan vapaana, ehkä sellaisessa vihreässä vilpolassa 😄 Mutta eihän se kaupungissa onnistu.

   Sina tartteisi leikkikaverin. Ihan eivät leikit mene yksiin kissojen kanssa...

   Poista
 3. Hauska postaus :D Tiedän niin tuon Karrkin tunteen. Hienosti oot saanut sitä samalla kuvattua. Konstaa on ihan mahdoton kuvailla... tulee ja menee miten sattuu mutta tiellä tms. sitten mennään hienosti taluttimessa, varmasti hienommin kuin monet koirat! Sina ressukka ei tainnut nyt sisäistää että ovat tosiaan kissa ja koira ja etenkin ulkosalla toimitaan ihan eri tavoin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karrkki on niin touhukas 😻 menee ja tulee, kävelee ja mennessään kehrää ja määkyy. Kyllä kuuluu, että Karrkki on ulkona :)

   Poista