perjantai 22. helmikuuta 2013

Valmis on, vihdoin.

Se huivi. Se valmistui, ja aloitinpas vielä sukatkin. Sukat ovat vielä vaiheessa - tällaista tämä nyt on. Osittain neuleiden viivästyminen johtuu koirasta: kun on aikaa, lähdetään ulos. Iltayöllä en enää tykkää koneella istua.

Mutta juu. Lanka Alizia, ohje Knitting Daily ja on heleppo tehdä - vähän kyllästyttäväkin. Puikot 2,5 mm.


Olen huivia jo pari kertaa pitänytkin, ja se on käytössä aika mukava: ohut ja lämmin.

Frieden valtakunnasta tuli meille kehotus kertoa 10 mukavaa asiaa. Tänään on sen verran väsynyt olo, että jos aloitetaan vähemmällä.

1. Kevät. Tänään paistoi aurinko ja oli vähän pakkasta. Tuntui, ettei ole iäisyyteen nähnyt aurinkoa. Valo vain kertautui valkoisella hangella.

Nämä kukat edustavat sitä kevätfiilistä :) Kyllä se aurinko on sittenkin olemassa.


2. Kaikenkarvaiset kamut yhdessä

Sitä olen toivonut, että kissat ja koira voisivat elää rinnakkain tyytyväisinä. Ei ehkä Jaakko heti voi, mutta Karrkki voi.


Karrkki löysi lämpimän turkin. Alempana on videokuvaa Karrkin pesuhetkestä. Tätä poikaa eivät pienet narttukoirat pelota!

3. Kissat ovat palanneet kainaloon

Vaikka monesta voi tuntua tukalalta pelkkä ajatus, että kissoja makaa samassa sängyssä, niin olen niin tottunut siihen, että kainalossa on makaa kissa kerällä. Koira makaa lattialla pehkussaan, kissat peiton alla ja päällä.


Mä nukun jaloissa. Ihan sängyn reunan lähellä. Mamma voi kääntyä rauhassa eikä mun uni häiriinny.


Joskus raotan ihan vähän silmiä ja katson, miten koira nukkuu. Joskus se inisee, joskus murisee unissaan.

4. Hiihtoloma lähestyy!

Pieni matka tyttären kanssa on suunnitteilla. Mies jää kotiin karvakamujen kanssa, joten kyseessä on todellinen äiti-tytär-matka. Pieni matka, mutta kuitenkin.


Mä jään kotiin. Pidän koiran kurissa ja kissannuhteessa.

5. Tytär

Edelliseen liittyen. Tässä tytär hellii kissaansa eli Leoa. Leohan on oikeastaan hänen kissansa - sen huomaa, kun katselee heidän yhteisiä hetkiään. Leo ei pure ketään muuta kuin häntä hiuksista...


Mä olen näin iso oikeesti! Kuvat vain hämää, olen Lion King! Tässä on mun neitimamma.

6. Koira

Enpä olisi tiennyt, että koirasta on niin paljon iloa. On harmiakin, mutta enimmäkseen iloa. Samalla on oppinut myös itsestään, kun on opettanut koiraa. Koira on aika jännä otus.

Koira ei ole yhtä valokuvauksellinen kuin kissat. Sillä on erilaiset silmät, ja niissä näkyy valkoista.


En kyllä ole esimerkkinä!

7. Karrkki, tuo riiviö, on ollut meillä pian vuoden


Ajattelin kirjoittaa, että vasta 10 kuukautta, mutta se kuulosti siltä, että olisimme kyllästyneet...

Tämä poika on niin ihana. Ja hassu. Jos muut kissat nukkuvat ja koira syö luuta, niin Karrkki pomppii hartioilla.


Mitähän keksis?


Seitsemän mukavaa asiaa on jo aika paljon - seuraavalla kerralla ehkä lisää.

Kännyllä kuvattu vähän huonohko video todistaa, että meillä on rauha maassa, ainakin joskus.


 
 

15 kommenttia:

 1. Olipas ihania asioita! Ihan tavallisia, tärkeitä asioita. Kaikenkarvaiset lemmikit ja perhe. Kevät! Kissat kainalossa! Näistä tuli hyvä mieli ja alkoi hymyilyttää :)

  Ei muuten ole tukalaa kissat kainalossa. Tai voi joskus ollakin, mutta kyllä on outoa nukkua, jos kukaan ei ole jalkojen päällä tai vieressä peiton alla tai päällä. Jotain puuttuu!

  Niin ja vielä Todella Kaunis Huivikin!

  VastaaPoista
 2. Kiva! Ne arkiset asiat, niitähän riittää. Joskus on hyvä pysähtyä ja miettiä, että kaikki on kuitenkin hyvin.

  Kissat kuuluvat kainaloon ja koira jalkoihin. Onni on yksinkertaista.

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi ja ihania kuvia kissoista ja koirasta :)

  VastaaPoista
 4. Ihania asioita, tuollaisia täällä meilläkin vaalitaan. Tehtiin samoin pieni yhden yön yhteinen lomareissu miehen kanssa viikko sitten ja hyväähän sellaiset tekee. Sen jälkeen taas arvostaa sitä karvakamua kainalossa (niin siis kissoja kuin miestä...). Ihanaa kevään odotusta, sinne se kevään alku jäi raikkaana ulos kun tulin töihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen oli jo tiet sulana. Toki ei se kevät niin nopeasti tänne tule, mutta toivoa kuitenkin on :)

   Arjestahan ne asiat on löydettävä. Pienistä asioista...

   Poista
 5. Itsekin toivoisin että kissa vielä joskus viihtyis mun kainalossa, mutta on tuo tainnut kasvaa aikuiseksi..on niin isoa olevinaan ;) Ihana tuo Karrkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vielä voi tulla kainaloon - nuo itämaista vaan on tuollaisia lämpöhakuisia ja riippuvaisia. Koira ei kauan kainalossa viihde, sille tulee kuuma.

   Poista
 6. Mamma mia että oli komeita kuvia :)) Varsinkin tuo riiviö ja karvakasa, sitä meidän piti vähän aikaa Blackien kaa katella että missä on pää ja missä häntä.. :O))
  -Helena ja Blackie-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä saa kyllä ihmetellä. Toinen pää puree, no eikä pure, haukkuu kylläkin joskus, toisessa päässä heiluu häntä villisti. Kissat ei tajua yhtään!

   Poista
 7. Joskus tekee hyvää listata kauniita/tärkeitä asioita. Silloin huomaa että oikeastaan on ihan tyytyväinen ja onnellinen tässä maailmassa :)

  Minä täällä ihailen Jaakon viiksiä ja kaunista huivia. Itselläni on myös huivi puikoilla, mutta kiesus soikoon että se edistyy H-I-T-A-A-S-T-I!!!

  VastaaPoista
 8. Todella kaunis huivi! Ihana väri.
  Noista kissoista ja koirasta saa kyllä kivoja kuvia. Miten ne viihtyykin niin hyvin yhessä. Ei puutu touhua teiän huushollista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Touhua on välillä liikaakin. Joskus kyllä väsyy elukoiden touhuihin, kun leikit koiran kanssa ovat aika vauhdikkaita. Sina on luonteeltaan hyvin aktiivinen ja leikkisä. Karrkkihan on samanlainen. Siinä sitten vieressä taivastellaan, kun kamut hyppivät sohvan yli. Välillä on jäähyllä Karrkki, välillä koira.

   Mutta sitten muulloin...<3

   Poista