perjantai 12. lokakuuta 2012

Kiitos!

Nyt on kiiteltävää: kiitos ensiksikin kaikille Karrkkia muistaneille! Karrkki täytti vuoden ja lähti reippaana kohti seuraavaa vuotta.
Tässä hämärä kuva ja todiste, että kyllä se siitä. Karrkki on saanut uuden kaverin, joka kylläkin on hieman yli-innokas nujuamisen kanssa. Karrkki on oppinut puremaan Sinaa korvasta, jos leikki on häiritsevää. Selällään se haroo tassuilla - ehkä kynsilläkin? Haavereita kuitenkin nolla. Ulahduksia muutama, mutta jotenkin tuntuu, että hyvä vain.

Ihmisen mielenrauha palasi, kun tuli todistetuksi, että osaa se edes jotenkin puolustaa itseään. Se kun on tähän mennessä näyttänyt niin toivottomalta ja alistuvalta. Mutta oli vaikka pää koiran suussa, niin aina se palaa koirulin vierelle. Ilmeisesti kuuluu siis asiaan...

Viikko on mennyt flun seurassa. Alkuviikosta kuitenkin saapui jo arvontavoittopaketti.

Kiitos, Henna, Figo ja Friede!


Salmiakkisuklaa on yritetty laittaa siten, ettei sitä muka ole syöty. Tyhjä se on.

Kissanruohoa (ei ole koskaan tarpeeksi - onkohan talven mittaan myös koiralle maistuvaa?), suloisia leluja ja herkkupaloja. Herkkupalat olivat sellainen menestys, että sain kissat ja koiran kerjäämään niitä rintarinnan. Kissat saivat suurimman osan, tietenkin. Niitä kyllä suositeltiin eläinkaupassakin koirallekin, joten jos on kranttu koira, kokeile näitä. Näillä menee kissojen ja koirien mielenrauha.

Karrkki ihan kuvan reunassa yrittää varastaa leluja. Melkein onnistui.


Somia! Testattiin kiinnostaviksi. Lintuset ovat tarpeeksi keveitä, ja sisällähän on jotain ihanaa, kissanminttua. Sina on aika hyvä löytämään nämä tipuset. Toistaiseksi on saatu suustakin pois.

Neulominen jatkuu päivittäin, vaikka pitkiä neulomissessioita ei olekaan voinut pitää: erästä pissittää usein. Lisäksi pitää olla koko ajan korva tarkkana, mitä pentu keksii. Kissojen kakkiksen tutkiminen on jo vanha juttu (se muuten syö ne!), mutta uusimpana villityksenä on villasukkien varastelu. Ei tykkää.

Niin, ja sitten olen tutustunut ja ihastunut karstaamiseen ja rukilla kehräämiseen. Vihdoinkin pääsin siihenkin tutustumaan!

Hyvää viikonloppua kaikille! Tuleekohan ensi viikolla jo pikku talvi?

6 kommenttia:

 1. Hui, ei talvea vielä! Yritän asennoitua syksyyn ja nauttia siitä. Tosin täällä Vaasan suunnalla kosteaa syksyä kestääkin usein pidempään kuin esim. sisämaassa vanhempieni luona. Lelut näyttivät kissojen näkökulmasta herkullisilta ja samalla tuli muistutus, pitääpäs keksiä paikka missä kasvattaa kissoille taas heinää... Itselläni sen sijaan alkoi tuo suklaa kolottamaan karkkihampaassa!

  VastaaPoista
 2. Ihan samallaista meil kissojen ja koiran kanssa. Meil elukoiten lempinamua on LIDL myymälästä hankitut kissojen lihatikut. Niitä syö kaikki vaikka kuinka paljon. Haisevat hiukan mut ovat edullisii.

  Mukavaa vkl teille sinne!!

  VastaaPoista
 3. Olkaa hyvät! Hyvä että flunssa alkaa helpottaa. Ei ole hääppöinen vaiva sekään!

  Koirat kuulemma aika useinkin käyvät kissanhiekkiksellä "herkkuautomaatilla". Outoja tyyppejä ;)

  Saa nähdä tuleeko jo talvi. Tänään ainakin on ollut sateetonta, mutta kylmää! Voihan se jo tullakin, mutta ehkei ihan vielä tarvitsisi?

  VastaaPoista
 4. Onnea päivänsankarille minultakin. Ihania nuo lahjat.

  VastaaPoista