perjantai 5. lokakuuta 2012

Kukkuu!

Käki-sukat valmistuivat viikolla! Nämä ovat jo toiset sukat tästä lehtisestä:


Sukka-lehtinen on tosi inspiroiva! Tällä hetkellä olen tekemässä kolmansia, kirjoneuletta nekin. Aiemmin taisi tämän lehtisen nimi blogissani olla väärin, mutta lehtistä saa kuitenkin Teetee-myymälöistä. Itse ostin tämän Kainuun Pirtistä. Taidan ostaa vielä lapaskirjasenkin.

Mutta sukat. Koko 40, lankana Cascadan jämät ja jokin ohut sukkalanka, puikot 2,5.


Jätin yhden kuvion pois, koska en halunnut ihan niin pitkiä sukkia. Alkuperäinen väri oli punamusta, mutta sellaisia lankoja ei tällä kerralla ollut varastossani. Tuli tällaiset ruotsalaissukat.Karrkki ehkä haluaisi mennä Sinan viereen? Sina sammuu kahdeksan maissa joka ilta ihan totaalisesti. Se suorastaan pitää kantaa ulos pissille ennen meidän nukkumaanmenoamme.


Se nukahtaa jalkoihin, johonkin lähelle. Näkee unia ja hm, piereskelee. Havahtuu välillä, jos joku nousee tai lähtee keittiöön.

Tässä Sinan kaivuuoperaatio. Kävimme mökillä kauhistelemassa metsää ja tekemässä puuhommia, ja samalla Sina teki tuttavuutta järven kanssa. Olisi mennyt uimaankin, mutta en päästänyt. Kyllä siitä uimari tulee.


Mutta minä olen saanut kissani takaisin! Pari yötä sitten kaikki kollit päättivät lopettaa yläkertalakon (kun koira on yötä siellä - tosin Feliwaykin on loppunut alakerrasta) ja kömpivät nukkumaan jalkoihini. Jaakko tuli ihan kainaloon peiton alle. Tuntui, että jokin on palaamassa vähi-vähitellen ennalleen.
 

7 kommenttia:

 1. Ei ihme että pieni koira väsähtää, jos koko päivän pitää tuollaista touhua! Mutta eikös se ole hyvä, että lapset nukkuvat yönsä ;)

  Ja ihanaa että kissat palautuvat! Kyllä kissan kanssa nukuttaa paremmin. Kyllä se siitä, vähitellen!

  (Tänään vein arvontapalkinnon postiin. Pitäisi olla perillä alkuviikosta, jos ei posti tupeksi.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nimenomaan on ihanaa, kun se lopulta iltariehumisen jälkeen nukahtaa ;)

   Kissan kanssa on hyvä nukkua. Unilelu jo yli puolet elämästäni. Tervetuloa vaan kissat takaisin!

   Toivottavasti Figo on parempi?

   Poista
  2. Figo on pirteämpi. Eilen tosin piti soittaa eläinlääkärille kun se oksensi aamupalansa ja oli kipeän oloinen... Käskivät seurata asiaa. Illalla pysyi jo ruuat sisätiloissa. Tänään poika riemastui jo hiirileikkiinkin, eli parempaan päin on menty! Kiitos kysymästä, arvostamme huolenpitoa suuresti!

   Poista
 2. Nätit sukat!
  Ihana oli lukea, että kissat ovat löytäneet takaisin viereesi nukkumaan. <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos!

  Kyllä se tästä taas...

  VastaaPoista