keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Taina-sukat ja video

Samaisesta Sukka-lehdykästä valmistuivat Taina-sukat. Huomasin, että käsillä oli ihan samaa lankaa kuin mallissa ja edellisistä sukista oli jäänyt vähän sinistä. Idea sukissa on aika hauska, vaikka en tiedäkään, miten käytännölliset tällaiset ovat. Mikä menee lahkeen päälle ja mikä sisään? Ei mikään?


Mutta nilkoilla on ainakin lämmin!


Ja mukavat ovat jaloissa.

Eiku kohti uusia sukkia!

Tässä pieni videopätkä siitä, mitä tarkoittaa Karrkin ja Sinan leikki. Onko tämä leikkiä? Karrkki selvästi katsoo minua, miksi en tee mitään. Mitään ei tapahdu kuitenkaan, ja tämä jatkuu päivästä toiseen. Karrkki tulee Sinan viereen, Sina tökkii kuonollaan, kohta on kimpussa. Nykyään kuitenkin Karrkki on selvästi oppinut, miten alta pääsee pois. Sanottakoon, että Karrkki myös hakee Sinan juoksemaan.

Mutta näkisittepä koirulin, kun se aamulla tapaa Karrkin. Voi sitä hännän viuhutusta!


Niin, mitä mieltä leikistä olette? FBn lagottoryhmässä huomio keskittyi kissaan, miten hauska se on ja miten mukava leikki. Kissaihmiset tietävät, että kyllä tämä ensi näkemältä vähän huolestuttaakin.
 

16 kommenttia:

 1. *Köh* Kauniit sukat ja sulla söpöt pienet jalat.

  Kyl toi koiran ja kissan leikki on ihan pientä ja nättiä. Kissa pärjää aina koiralle, sen voin jo 45v kissakokemuksel sanoo. Mukavaa on niitten leikkii seurata leffapätkästä. Saiskohan niitä lisää??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *köh* sirot greta garbot, kuva todellakin valehtelee ;)

   No, ei me enää olla huolissaan, kun tuo kolli tekee itseään koko ajan tykö koiralle. Videoita varmaan saadaan lisää - niitä vain ei oikein ehdi muokata, mutta menkööt. Tuota riemua meillä riittää ihan rasittavuudeksi saakka.

   Syökö teillä muuten Milla kissojen jätökset?

   Poista
  2. Söihän se alkuunsa. Kaiholla kattelee kun niitä roskiksee viskon. Mut kyl välillä haistaa, et on se Milla taas käynny 'karkkipussilla', ku hengitys kissanpaskalle haisee. Ei koira siihen kuulemma kuole, sano lekuri kun kysyin.

   Poista
 2. Upeat sukat! Sekä väriltään että malliltaan!

  Leikki näyttää aika paljon samalta kuin meillä kissojen painit. Tosin tietysti Sina on vähän iso leikkikaveri... Mutta jos Karrkki kerran pääsee alta pois halutessaan ja yleensä alkaa moiseen, niin ei kai siinä mitään huolta pitäisi olla? En ollenkaan usko että se Sinan alle selälleen päätyisi, jos ei haluaisi. Luulisi että se on samoin kuin kahden kissankin kanssa, sen huomaa kyllä jos ovat tosissaan.

  VastaaPoista
 3. Niin, kyllä kai se alta pääsee pois, ei ole vielä jäänyt...ja tassut ja kynnet saa esille, kun pyörähtää selällääen. Ei tuo riitaa ole, ei tappelua, ei saalistamista, tuollaista pentukoiran nyjyämistä ja pureskelua. Taitavat molemmat purra kylläkin nykyisin. Mutta Sina myös nuolee Karrkkia, se on hauskaa!

  Siitä pitäisi saada video, kun Sina hakee vastahakoista Leoa leikkiin. Siinä ei sitten kemiat kohtaa. Toinen on niin aristokraatti, että!

  VastaaPoista
 4. Kyllä minunkin silmään tuo näytti ihan tavalliselta leikiltä.
  Kissahan ottaa varsin rennosti ja antaa nututtaa itseään niskasta ja mahasta. Ja jos kissa ei halua mahaansa koskettavan, meistä kissaihmisistä varmasti jokainen tietää, ettei sinne silloin kosketa -varsinkaan koira :D

  Ihanaa katsottavaa, niin suloinen pari :)

  Juu, ja lisää näitä videoita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti tuo maha! Kissat on kyllä aika tarkkoja, mihin saa koskea ja mihin ei. Karrkki tosin on aika outo... En ole koskaan kuullut sen esim sähisevän. Osaakohan se edes??

   Poista
 5. Kyllä tuo munkin silmään näyttää tosi kesyltä touhulta. Kumpikin näyttää leikkivän melko hellin ottein. Jos ja kun on nähnyt esim. kahden koiranpennun leikkivän kunnolla keskenään, tietää että meno voi olla melko rajuakin, mutta ei se silti ole aggressiivista. Kissa kyllä pääsee karkuun, jos hätä tulee ja osaa myöskin puolustautua niin, että koira tuntee nahoissaan. Toisaalta koirakin osaa kertoa, jos leikki menee yli. Usko pois, sie huomaat jos ja kun tilanne menee yli. Älä turhaan stressaa etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan olet oikeassa. Ja kyllähän kissatkin nujakoivat joskus rajusti.

   Poista
 6. Pirteät sukat sekä malliltaan että väriyhdistelmältään - tuovat vähän väriä syksyn harmauteen!

  Meillä kisut keskenäänkin leikkivät välillä hurjannäköisesti, mutta osaavat kyllä lopettaa, jos meno yltyy turhan vauhdikkaaksi. Tuo Karrkin ja Sinan leikki näyttää siltä, että molemmilla on ainakin hauskaa. :)

  Mukavaa lueskella blogia, josta löytyy sekä käsitöitä että simskuja ja itiksiä - kaikki meikäläisen lemppareita! :) Syysterveisiä sukulaiskissoilta, vaikkakin tosin melko kaukaisilta sellaisilta!

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Ja erityiskiitokset terveisistä! Sielläkin on ilmeisesti hassuja kissoja:)

  Aina ei osaa sanoa, haluaako Karrkki tuota leikkiä. Ainakin se on niin herrasmies, että ei viitsi kieltäytyä. Ja kestää - ehkä se tuo jännitystä sen elämään?

  VastaaPoista
 8. Meillä Elli ottaa tuon Karrkin asennon Konstan kanssa painiessaan ihan tietoisesti ja siinä kyllä Konsta jää aina kakkoseksi. Se on hyvä asento paineihin ja meilläkin sen sitten huomaa jos leikki muuttuukin todeksi. Ei muuten Konstakaan sähise kotioloissa, pelkästään näyttelyissä ja vieraissa hajuissa ja sillon sitä kähinää tuleekin sitten olan takaa :D Mutta ehkä se Karrkin sähisemättömyys kertoo vaan siitä että on hyvä ja luottavainen olo.

  VastaaPoista
 9. Niin, täytyy kysyä joskus Sailalta, osaako Karrkki edes sähistä. Näyttelykokemusta minulla ei Karrkin kanssa ole. Karrkki on niin omanlaisensa, se on jännä kissa.

  Annan Karrkin ja Sinan aika vapaasti pelmuta. Huomattu on, että joskus Karrkki lähtee pois, yläkertaan tai uunin päälle. Kai se puolensa pitää. Jaakkoa Sina ei saa edes lähestyä...

  VastaaPoista
 10. Nyt pääsin viimein koneelle katsomaan :) Kyllä Karrkki osaa sähistä! Näyttelyssä sähisi keväällä ja ainakin silloin kun Kiippu tuli.
  Ihan kesyn näköistä painia. Vähän toki Karrkki on välillä sen näköinen, että yngh, mutta pääseehän se pois siitä jos oikeasti haluaa. Kaverina se ihan selvästi Sinaa pitää ja eihän kaverille kynttä anneta!

  VastaaPoista
 11. Ystävällismielistä painia :)

  Kissa kyllä osaa pitää puolensa kunhan pääsee vapaasti karkuun. Isompikin koira (ja ihminen) pelkää vihaista kissaa. Toista jos kissa on kopassa tai valjaissa niin silloin voi tilanne mennä huonoksi.

  Mutta Karrki ja Sinahan on ihan selviä kamuja!

  VastaaPoista